OrioLogo AgroRobTechLogo AgroRobTechOfficiel forhandler af Naio autonome robotløsninger
til landbrug og gartneri i Skandinavien
OrioOzJoTed

Robotteknologi i landbrugets tjeneste

Hos AgroRobTech finder du fremtidens autonome robotløsninger til landbruget.

En portefølje af robotter til landbrug og vinproduktion fra den franske producent Naïo Technologies, der er pioner inden for landbrugsrobotløsninger.

Robotterne der er dedikeret til den grønne omstilling. 100 % elektrificeret, autonome og lette robotter der skaber et sundt og produktivt landbrug med respekt for vores miljø og jordens beskaffenhed.

Vi ønsker at være en del af fremtidens landbrug, hvor fokus vil være på bæredygtighed, sunde afgrøder, optimal pleje af jordbunden og reduktion af dyrebar arbejdskraft.

Vi ønsker ”Simply smarter working”.

Vi forhandler autonome robotter til grøntsags-, vin- og juletræsproducenter samt planteskoler

Orio – den autonome redskabsholder til grøntsager og industriafgrøder

Den autonome robot, Orio, fjerner ukrudt med høj præcision. Den navigerer autonomt i din mark, registrerer afgrøderækkerne og justerer værktøjerne til at luge så tæt på planterne som muligt.

Oz – den alsidige landbrugsassistent til markerne

Oz, den multifunktionelle robot, der er den perfekte medarbejder til at passe dine marker effektivt, helt selvstændigt. Oz er i stand til at luge på eller imellem rækker, til at tegne furer, så, hente og bringe afgrøder i kasser.

Ted – en autonome redskabsholder til vinproduktion

Oplev den første autonome robot dedikeret til vinmarker, et alternativ til brugen af herbicider, der respekterer din jord og forbedrer dine arbejdsforhold.

Jo – den autonome crawler til vinproducenter og planteskoler

Jo er den autonome robot som er udviklet ud fra 10 års erfaring med brugen af storebror Ted. Det har givet en robot der er nem at transportere rundt, den kan vende på en meget lille plads der gør at den er perfekt til vinmarker.

Hvem er AgroRobTech

AgroRobTech er importør/forhandler af autonome robotter fra det franske firma Naïo Technologies.

Vi er en familiedrevet virksomhed, som har stærke relationer til Dansk Landbrug, og især til det plantebaseret landbrug. Virksomheden er placeret på nordfyn.

Kontakt AgroRobTech

Vil du vide mere om vores løsninger inden for landbrugsrobotter eller se hvordan de virker, er du velkommen til at kontakte os.

Tag fat i Gitte Nyberg Bech på telefon +45 40 20 63 70 eller send en e-mail til gnb@agrorobtech.dk

Vi deltager også på messer i Skandinavien, du kan se her hvor vi udstiller.

Vi samarbejder med

Introduktion af robotter i frilandsgartnerier er støttet af LAG MANK. Klik på EU-logoet og læs mere om Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

Denne side bruger nødvendige cookies der hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.  Læs mere