AgroRobTech er en familiedrevet virksomhed, som har stærke relationer til Dansk Landbrug, og især til det plantebaseret landbrug.

Idéen med etablering af firmaet udspringer fra frøvirksomheden SeedCom, der kan se, at der er behov for nytænkning omkring renholdelse af rækkeafgrøder, især i grøntsag-produktionen.

De store udfordringer med nok kapacitet af mandkræfter, til at udøve en optimal produktion, tilskrives en nytænkning indenfor brug af lugning, derfor ser vi brugen af autonome robotter som en af fremtidens løsninger i Dansk Landbrug.

Vi er officiel importør/forhandler af autonome robotløsninger, fra det franske firma Naïo Technologies, til landbrug og gartneri i Skandinavien.

Gitte Nyberg Bech

Direktør

Tlf.: +45 40 20 63 70
E-mail: gnb@agrorobtech.dk

Gitte Nyberg Bech AgroRobTech

Marcus Nyberg Bech

Salgsdirektør

Tlf.: +45 51 52 34 07
Mail: mnb@agrorobtech.dk

Marcus Nyberg Bech AgroRobTech

Vi samarbejder med

Naio logo
AllAgBots logo

Introduktion af robotter i frilandsgartnerier er støttet af LAG MANK. Klik på EU-logoet og læs mere om Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne.

Denne side bruger nødvendige cookies der hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.  Læs mere